طلــــــــــــــــــــــــــوع دل

چشمها را بستم، با دل خود گفتم : سهم دل نازک من، پاسخی سرد نبود!! شوق دیدار کجاست؟

بریانی اصفهان

از جمله غذاهای معروف نصف جهان بریانی است. با این مطلب همراه باشید تا با درست کردن بریانی, خاطره خوش سفر به این دیار را تازه کنید...
 
مواد لازم :  
گوشت گوسفند  500 گرم
جگر سفید  200 گرم
ادویه  2 قاشق مرباخوری
جگر سفید  1 عدد
پیاز  4 عدد
زردچوبه  قدری
فلفل  قدری
نمک  قدری

طرز تهیه :
گوشت گردن گوسفند باشد , اگر موجود بود , جگر سفید گوسفند پخته و چرخشده باشد , ادویه اصفهانی باشد , نان سنگک باشد .
گوشت را با 2 عدد پیاز و ادویه می گذاریم بپزد , جگر سفید را هم پس از پختن چرخ و سرخ می کنیم , گوشت پخته شده را با 2 عدد پیاز باقی مانده چرخ می کنیم و نمک و فلفل و زرد چوبه را به میزان لازمه و علاقه شخصی به گوشت اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم , سپس در یک تابه کوچک و یا کفگیر مخصوص بریانی اصفهانی , کمی روغن ریخته بطوریکه کف آن چرب و داغ شود , هر بریانی را به اندازه همبرگر یا به شکل بیضی کف ظرف پهن می کنیم و روی حرارت می گیریم کمی که داغ شد روی یک تکه نان سنگک یک قاشق از آب غلیظ گوشت می ریزیم که فقط نان کمی مرطوب شود , بعد دارچین روی نان مرطوب ریخته و بریانی را روی نان بر می گردانیم و مقداری سبزی معطر ( ریحان , نعناع و ترخان خشک و پودر شده ) روی آن می ریزیم , در پایان مقداری جگر پخته و سرخ شده کنار بریانی میریزیم .در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذای سنتی برای 4 تا 6 نفر کافیست .
[ ۱٠ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۳:٤٦ ‎ب.ظ ] [ طلوع دل ]
مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه